1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
« »

FINAL DE CURS I MATRÍCULA ALUMNES DE QUART

Els alumnes que faran primer de batxillerat al nostre centre, tenen la plaça reservada i no han de fer cap tràmit fins haver aprovat el quart d’ESO i tenir les notes finals.

Els que ho hagin aprovat tot al mes de juny, han de fer la matrícula en els primers dies del mes de juliol. Rebreu amb les notes (dia 26 de juny a les 11,30h) un full explicatiu sobre la documentació que heu de portar els dies de matrícula …

Els que hagin de recuperar alguna matèria al setembre, hauran de lliurar un full de reserva de plaça que també els donarem.

Els alumnes que canvien d’estudis o de centre han de fer una preinscripció en el centre que desitgin entre el dia 16 i el 24 de maig  (cicles formatius, batxillerats artístics…)

 

FINAL DE CURS I MATRÍCULA ALUMNES DE PRIMER DE BATXILLERAT

Les famílies dels alumnes de 1r de batxillerat rebran properament un correu electrònic amb la documentació necessària per fer la matrícula de segon de batxillerat o la reserva de plaça per 2n (en cas de no aprovar  totes les matèries al juny).

Aquesta documentació l’hauran de lliurar en el termini indicat als seus tutors.

Si algun alumne vol canviar alguna matèria o d’itinerari de cara al curs vinent, és convenient que parli amb la Cap d’Estudis (Anna Montesinos) o amb la Directora (Clara Forn)

El lliurament de notes finals és el dia 26 de juny a les 11,30h.