1. 0
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
 8. 7
« »
Ja tenim aquí als alemanys! Estaran entre nosaltres fins dimecres 22 de novembre!
 

 

Dilluns 26 de novembre:  Xerrades de la Marató de TV-3 dedicada a: El càncer
 • 8,15 a 9,15h: 1r batxillerat A
 • 9,15h a 10,15h: 3r d’ESO C i A
 • 10,15 a 11,15h: 1r batx B i C
 • 11,45h a 12,45h: 3r d’ESO B

Dimecres 28 de novembre: Xerrada a càrrec del Dr. Jordi Carreras, catedràtic del Departament de Geologia de la UAB “Viatge per la geologia de Catalunya”, per als alumnes de 1r de batxillerat i 4rt que fan geologia

 

 

El departament de ciències del nostre institut, juntament amb la col·laboració dels alumnes de 1r d'ESO i d'altres professors, hem volgut reconstruir un sotabosc a la tardor. Per aquest motiu, hem organitzat una petita exposició dels bolets més representatius dels boscos de Catalunya amb els seus noms en català, castellà, anglès i llatí. Aquí hi trobareu bolets de pineda, alzinar o bosc mixt. Tots els qui volgueu esteu convidat a venir al vestíbul de l'institut i visitar la nostra exposició.
 
Els alumnes de 4t d'ESO i de 1r Batxillerat que estudien Economia han anat al Caixa Fòrum de  Barcelona a participar en un laboratori d'emprenedoria (Caixa Lab Experience)
 

 

Dins del programa "Matins de ciència", el dimecres 31 d'octubre els alumnes de Biologia de 2n de batxillerat van fer una visita al CRAG (Centre de Regulació Agrogenèomica), allà vàrem assistir a dues conferències:

 • "La recerca. Un centre de recerca: el CRAG" i "Mecanismes genètics de la resistència de les plantes a determinats virus".

També vàrem fer un minitaller d'infiltració de plantes de tabac amb l'Agrobacterium tumefaciens portador d'un gen de fluorescència.

Finalment vam realitzar una visita guiada a les instal.lacions: laboratoris, servei de microscòpia i imatge i hivernacles.

Un matí diferent i ben aprofitat !

 
Aquest curs ens hem proposat iniciar un projecte d'educació ambiental. És per això que volem organitzar diverses activitats, entre elles, un cicle de xerrades. La primera serà un taller fet a partir d'oli reciclat amb els alumnes de 1r de d'ESO el proper 22 d'octubre. També voldríem canviar la cara del nostre jardí i fer-ne un hort i un espai d'observació meteorològica.
Taller d'oli reciclat._ 1r d'ESO