1. 0
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
 8. 7
« »
REUNIÓ PARES/MARES 

 • Reunió Pares 1r BAT : dimecres 26 de setembre 2018 a les 17,30h, reunió informativa sobre l'estada a Cambridge a la SUM.

 • Reunió Pares: El dimecres 26 de setembre 2018 a les 18h,  realitzarem les reunions de pares/mares amb l'objectiu d'informar sobre el funcionament del centre, comentar les novetats del curs, i  tenir un primer contacte amb el tutor o tutora de l'alumne (a l'alula de cada grup). Els següents documents us serviran de guia per saber de la nostra organització:
 • Reunió AMPA: Acabades les reunions amb els tutors, aproximadament cap a les 19h,  està convocada la primera reunió de l'AMPA a la SUM.
 

 

 

Aquest curs en lloc de celebrar la Setmana de la Ciència, farem el que en direm "Matins de ciència". Al llarg del curs es realitzaran diferents xerrades i tallers relacionats amb temes de ciència i tecnologia, on diferents investigadors i investigadores ens posaran al dia sobre diferents temes de l'actualitat científica.

1r matí de ciència                                      Divendres 28 d'octubre
 
 • 1r BAT Química, de 10,15 a 11,15h: Xerrada a càrrec de la Dra. Ana Mª López investigadora del ICMAB: “CO2, héroe o villano?”

 • 2n BAT Química, d'11,45 a 12,45h: Xerrada a càrrec de la Dra. Nora Ventosa, investigadora del ICMAB: “Acoblament molecular: una eina fantàstica per a les noves medicines”
 
 
Durant aquest estiu, gràcies als diners que vam recollir durant el passat curs escolar, hem pogut realitzar diverses accions al Senegal. A finals del mes de juliol, els professors Àlex Martín i Carme Rosich van portar material escolar a Sakhela i Keur Madiabou. Entre les dues escoles, vam repartir mil llibretes, mil bolígrafs i mil llapis. Va ser una gran experiència ja que professors, alumnes i famílies ens van rebre amb cants i balls locals. Ens van demanar transmetre un missatge a tota la comunitat de l'Ins Pere Calders: moltes gràcies!
També vam poder continuar treballant en el projecte agrícola que tenim a Medina Sangako. Vam plantar vint arbres de mango i vint arbres de llimones, i en vam encarregar uns quaranta altres per plantar aviat. També hem realitzat d'altres accions com refer el pou ja que se'ns va assecar, comprar llavors de mongeta i d'altres verdures locals, vam aconseguir que un tractor llaurés, vam reforçar la reixa ja que els micos l'estaven fent malbé, vam encarregar una porta de ferro per tancar el terreny i vam comprar dos bidons de cent litres d'aigua i trenta bidons de 20 litres per emmagatzemar-hi aigua. I tot, amb l'ajut de voluntaris! I no només això, però a més vam decidir col·laborar a l'inici d'una petita botiga per una dona i així ajudar la seva família.
Per aquest nou curs, ens hem plantejat dos objectius: Posar una bomba d'aigua amb un generador al projecte agrícola i renovar la infermeria de Skahela. Entre tots, ho podem aconseguir!
 
 
 

 

Per fi arriben les imatges de la festa de promoció 4t d'ESO!

 
        IDDINK. Projecte de reutilització de llibres.

Aquest és el novè curs que l'AMPA, conjuntament amb la direcció del centre, contracta els serveis de l'empresa IDDINK per organitzar la compra i reutilització de llibres de text dels alumnes, ja que és una opció que abarateix els costos dels llibres i és molt més respectuosa amb el medi ambient. Els següents documents i enllaços us informaran  de com comprar i com retornar-los.

Important:

1. Si compreu els llibres pel vostre compte i heu de comprar els llibres d'Economia de 1r i de 2n de BAT, no trobareu els que inclou el llistat anterior. Trobareu dos llibres nous que tot seguit us indiquem:

 • Economia de l'empresa.1r BAT    McGraW-Hill   ISBN: 978-84-486-1452-2
 • Economia de l'empresa. 2n BAT  McGraW-Hill   ISBN: 978-84-486-1450-8
2. El llibre d'Art de 2n BAT, és recomanat, no de compra obligatòria

Arts. Història de l'art 2 BTX. Aula 3D Ed. 2016                                           9788468236063         Vicens Vives

 

 

Enguany la gimcana ha estat un ESCAPE ROOM! Aquí teniu els guanyadors i un reportatge fotogràfic! Gràcies per la vostra participació!