1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
« »
I el tercer vídeo! Ja està llest!
I el vídeo de la segona part de la nostra festa!
I el vídeo de la primera part de la nostra festa!
Aquí teniu les imatges de la nostra festa!

 Bones festes a tothom!!!!

 

 

Dilluns 17 de desembre tots els alumnes de 1r i 2n d'ESO van participar en aquest taller. Observeu les imatges, és molt interessant!

 
El proper dimarts 18 de desembre els alumnes de 2n d'ESO participaràn en un taller de física i química, "jugant amb el nitrogen",  impartit per la professora Fanny Cases.
 

 

Ho tenim tot preparat per la festa de Nadal!

Aquí teniu el cartell amb les activitats. Esguany el disseny del cartell s´ha realitzat a partir d'un treball de Duna Duarte de 2n d'ESO.

 

 

  • Ensenyant jocs de taula a infants.

  • Alumnes en unes jornades de jocs de taula.

"Un grup d'alumnes de 4t d'ESO  va  col·laborar amb el Gran Recapte a Cerdanyola del Vallès dins el marc del servei comunitari. S'ho van passar molt bé i van ajudar molt a la recollida!"

 
 

 

Aquest mes de novembre, els alumnes de Ciències de la Terra de 1r van participar en la Geogimkana de la UAB. En petit grup van realitzar una sèrie de proves de caire geològic dins del campus de la UAB
També els alumnes de 3r han anat als laboratoris de veterinària a fer un taller de fecundació in vitro en animals. La Dra.Teresa Mogas ens ha fet una introducció de la part tècnica , després hem aïllat i observat òvuls, espermatozoides i finalment la fecundació !!!