1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
« »

Una vegada més els nostres alumnes de 4t d'ESO (Pol Marín, Paula Pavón, Anna Martínez, Emma Martínez y Jorge Román) han quedat finalistes del RepteEmprèn de La Caixa,  amb la seva idea de negoci "Orange Plate". Descobriu aquí els equips seleccionats enguany!

Orange Plate és un plat biodegradable fet amb pell de taronja que substituirà als plats de plàstic.
El nostres alumnes defensaran el seu projecte a Tiana entre el 8 i el 11 de maig, i competiran amb altres 35 equips de tota Espanya i Llatinoamèrica. Només 5 guanyadors aniran a Sillicon Valley el mes de juliol.

Els desitgem molta sort!

 

 

 

Salutacions! Ja som aquí!

 

  • Jornada de Portes Obertes BAT : dilluns 13 de maig a les 18,00h
  • Si voleu saber més de la nostra organització aquí teniu els fulls informatius d'ESO   i  BAT d'enguany.
 

Divendres 29 de març, la doctora i investigadora de l'ICTA Cristina Madrid, va donar dos tallers en forma de jocs de rol sobre comerç internacional al nostres alumnes de 4t d'ESO (Emprenedoria) i de 1r de Batxillerat (Economia de l'empresa). L'objectiu dels tallers era analitzar la relació entre factors de producció i comerç internacional. Els alumnes han après moltes coses, com la importància del comerç i també les injusticies que es produeixen entre països rics i pobres.

 

 
El proper dimarts 5 de març en Pere Català, ex-alumne de l'institut, ens farà una xerrada sobre cèl.lules mare amb el títol: "Cèl.lules mare: què són?. Possibles aplicacions"
És una activitat dirigida als alumnes de batxillerat i 4t d'ESO.