1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
« »

 

Dia a dia a Institut Pere Calders. Curs 2017_18 

 
 

Aquí teniu una mostra d'algunes de les activitats que es porten a terme dins i fora de l'institut!

ACTIVITATS 2017_18 
 
Festa promoció 4t d'ESO._ juny 2018
Per fi arriben les imatges de la festa de promoció 4t d'ESO!

 
ESCAPE ROOM ._ juny 2018
Enguany la gimcana ha estat un ESCAPE ROOM! Aquí teniu els guanyadors i un reportatge fotogràfic! Gràcies per la vostra participació!

 
Festa promoció 30. 2n BAT._1 juny 2018
Divendres 1 de juny vam celebrar la festa de promoció de 2n BAT 2018!. Mireu què guapus estaven tots!

 
Jornada saludable._31 maig 2018
El passat 31 de maig vam realitzar una jornada saludable amb els alumnes de 3r d'ESO.
Al llarg de tot el matí vam fer activitats esportives: carreres de relleus corrents, en bicicleta i en patins. Per últim una classe de zumba, a càrrec de la Xeila de segon de Batxillerat, i uns partits de vòlei.
Per agafar forçes vam fer un esmorzar saludable. Tots portàvem alguna cosa saborosa i sana (entrepans vegetals, pastissos de fruita, smothies, macedònies....) i ho vam acompanyar d'una fruita boníssima.
La jornada va ser tot un éxit!
 
V Cocert Solidari. Projecte Senegal_4 maig 2018

Ja tenim les imatges del nostre concert 2018! Ha estat tot un èxit. Gràcies a tots els que ho heu fet possible!

 
Programa Small World Initiative. 1r BAT_maig 2018
Aquest any alguns alumnes de 1r de Batxillerat de l'INS Pere Calders participen al programa SWI (Small World Initiative) conduït pel professorat i alumnat de Microbiologia de la UAB. Aquest projecte va néixer a la prestigiosa Universitat de Yale amb la voluntat d'acostar la investigació científica a l'alumnat de secundària i prestar un aprenentatge-servei entre l'alumnat universitari i l'alumnat de secundària. Enguany, la temàtica triada és l'estudi de la resistència als antibiòtics.

 
 
  Visita Depuradora 2n d'ESO  13/03/2018

Campus Arqueològic. 1r d'ESO  6/03/2018
El passat dimars 6/03/2918 els nostres alumnes de 1r d'ESO van fer d'arqueòlegs!
  NEVADA  28/02/2018
A causa de les condicions metereològiques la majoria dels alumnes i dels professors del INS Pere Calders no han pogut arribar al centre, per tant no hi ha activitat lectiva habitual. 
Esperem poder reprendre les activitats lectives normals demà dia 1 de març.
Atentament,
Institut Pere Calders
 
CARNAVAL AL PERE CALDERS

Ciqueu la imatge...ja tenim el reportatge fotogràfic!

 

 

Aquest és el programa de la festa de Carnaval del Pere Calders! Ja teniu la disfressa i la coreografia preparada? Som-hi a treballar que ja queda poc!
FESTA DE NADAL AL PERE CALDERS

Ja tenim les primeres imatges de la Festa de Nadal del divendres 22 de desembre i els videos!

 

Enguany el disseny de la felicitació de Nadal i el cartell de la festa a l'institut mostra treballs d'alumnes de 2n d'ESO. El tema està relacionat amb els fractals i el triangle de Sierpinski. Els exercicis son de Leire Lora, Aina Urgell, Martina López i  Mireia Burgués.

 
 
Andy Warhol_Caixaforum/Pavelló Mies van der Rohe. 1r BAT
 
Observatori Fabra 1er d'ESO
 
Sortida 3er d'ESO
Els alumnes de 3r d'ESO visiten les Caves Codorniu i la fàbrica de Xocolates Simón Coll.
 
INTERCAMVI  HAMBURG 1
Els alumnes d'Hamburg han passat uns dies entre nosaltres!
 
SETMANA DE LA CIÈNCIA 2017

Aquí teniu les primeres imatges relacionades amb activitats de la nostra setmana de la ciència. Només cal que cliqueu la imatge!

Els departaments de Ciències, de Física i Química i de Ciències Naturals, estan organitzant, com cada any,  tot un conjunt d'activitats per celebrar la Setmana de La Ciència al Pere Calders.

El fil conductor de l’edició d’enguany és el turisme sostenible, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, promogut per Nacions Unides, que aspira a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i el públic en general de la contribució del turisme sostenible al desenvolupament.

 
ESMORZARS SOLIDARIS
II Esmorzar solidari 2017_18 

Dijous 16 de novembre vam organitzar el II Esmorzar Solidari del curs. Els pastissos, per cert boníssims, els van portar els alumnes de 3r i 4t d'ESO.

 
I Esmorzar solidari 2017_18  

L'Associació d'alumnes de l'institut Pere Calders va organitzar el primer esmorzar solidari del curs, el  dimarts 17 d'octubre, conmemorant el dia internacional per a l'erradicació de la pobresa.

Gràcies per la vostra col·laboració!

Actes de rebuig a la violència i a favor de la democràcia
Acte._30/10/2017
Seguim fent actes de protesta, sempre voluntaris. Minut de silenci, 12,00h.
Acte._2/10/2017 
.

Dilluns 2 d'octubre, a les 12 del migdia, alguns alumnes i professors del Pere Calders es van reunir al pati i van fer un minut de silenci com a protesta per la violència que es va viure el diumenge 1 d'octubre a Catalunya. En acabar el minut de silenci, van continuar junts escoltant “Imagine”, de John Lennon i van tornar a les aules per seguir les classes amb absoluta normalitat fins al final de la jornada.

ACTE A FAVOR DE LA DEMOCRÀCIA
Acte._ 22/09/2017

Divendres al matí, a l’hora del pati, alguns alumnes i professors del Pere Calders es van reunir a la pista per formar la silueta d’una urna com a símbol de la democràcia. Aquesta iniciativa sorgeix dels propis estudiants que havien elaborat un cartell amb el lema “l’Ins Pere Calders en favor de la democràcia” i que van fer pública la seva proposta per tal que, qui volgués, s’hi afegís.