1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
« »
 

              QUÈ ÉS EL PROJECTE SENEGAL?

 
 

ACTIVITATS SOLIDÀRIES. Projecte

I GIMCANA SOLIDÀRIA I CULTURAL 2016

IV CONCERT SOLIDARI OUKOUT. 2017

V CONCERT SOLIDARI OUKOUT. 2018

El projecte Senegal  (2013/2019),  va néixer l'any 2013 de la il·lusió que alumnes i professors tenien per poder millorar la qualitat de vida dels habitants d'un petit poblet al sud d'aquell país. Amb esmorzars solidaris i activitats per Sant Jordi es va poder ajudar els minusvàlids d'Oukout. 

La il·lusió i les ganes de continuar el projecte ens van envair i les persones que hi volien participar eren cada vegada més. Llavors ens vam proposar un gran repte: reconstruir la infermeria d'Oukout. I és així com el concert solidari va començar! Hi participaven tots aquells que volien oferir el seu talent perquè els habitants d'Oukout poguessin rebre atenció mèdica. I així va ser, l'agost del 2015 es va inaugurar la infermeria!

OUKOUT._agost 2016  

Gràcies als alumnes i professors de l'Institut Pere Calders i de tots els pares i amics voluntaris que ens han ajudat, l' estiu 2016 vam millores a l'edifici de la maternitat d'Oukout, vam portar medicaments a la infermeria i vam posar en marxa una altra al poble de Sakhela Diarga.

I per continuar, més reptes: vam iniciar un projecte agrícola a Sangako que va permetre donar feina a persones de la zona i portar ajuda sanitària a les illes Karones. I tot, gràcies al vostre ajut!